https://www.facebook.com/Alsobate-1569884829900901

Hør os

Her kan du lytte til uddrag af nogle af Alsobates sange.

Optagelsen fandt sted på Nyborg  Gymnasium i 2014 og er kun en lille smagsprøve på nogle af de ting vi synger og har sunget gennem de snart 30 år koret har eksisteret.

Viva la Vida – tekst og musik af Coldplay – arr. Jens Johansen

I Australien – tekst, musik og arrangement af Basix

Myggen og Elefanten – Tekst/musik: Søren Kragh-Jacobsen Arr. Jakob Marstrand

Det er Katrine, som er solist i “Myggen og Elefanten” – nogen skal jo sprænge ballonen.


Dirigenten

Alsobate dirigeres af Torstein Danielsen

Uddannet Almen Musiklærer fra Det fynske Musikkonservatorium i 1995 med bl.a. sang og korledelse som hovedfag. Har tidligere undervist på Odense Musikskole i div. småbørnshold, børnekor og solosang, og har siden 2014 været ansat på Sct. Hans Skole som lærer og SFO-pædagog – stadig med hovedvægt på undervisning i musik, børnekor og sammenspil.


Historien

Alsobate blev etableret som rytmisk kor tilbage i 1989. Koret blev startet af Lise Nees. Ingen husker den præcise dato, men det var en torsdag! En overgang blev koret ledet af Kirsten Thorup, og i 1993 kom Torstein Danielsen til.

historien 1

Koret var i starten et absolut begynderkor, som med tiden har udviklet sig til et af Fyns bedste rytmiske kor, der mestrer op til 8-stemmige sange. I begyndelsen var vi dybt afhængige af noder til koncerterne. I midten af 1990’erne smed vi noderne for bedre at kunne være i kontakt med publikum.

Repertoiret blev i starten planlagt ud fra temaer, som f.eks. ”Tid”, ”70’erne”, ”Musicalens historiske udvikling”, ”Filmtema”,”Rejsen gennem natten” og ”Hjerte rimer på pop”. Nu laver vi koncerter uden et fast tema, men vælger forskelligartede sange, så både de offentlige og private koncerter bliver varierede.

Vi søger hele tiden at dygtiggøre os ved at have instruktører udefra, bl.a. Jens Johansen (dirigent for Vocal Line), Line Groth og Morten Kjær m.fl.

På det seneste har vi bevæget os ind på et nyt område – ”syng med de gode”. I 2016 sang vi to koncerter med Sys Bjerre og en julekoncert med vokalgruppen Postyr. Det er sjovt at være kommet så langt, at det nu er os, der bliver kontaktet af koncertarrangørerne.